Party-time

augusti 28, 2019 0 av Robyn

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bra, åke faktiskt på en förkyldning förra helgen så jag har varit väldigt krasslig med halsont och feber i flera dagar. Så himla segt, men det gav mig mycket tid att lyssna på poddar och pink floyd såklart iallafall. Hoppas att ni mår bra och har sluppit den där “komma tillbaka till rutiner och jobb igen”-sjukan som är väldigt vanligt när allt kommer igång igen efter semester. Jag åker på den nästan varje år känns det som. Jag har väl ett sämre immunförsvar dessvärre. 

Just nu sitter jag faktiskt framför datorn och kollar på parkner catering, de ser ut att ha så himla god mat och det passar perfekt då jag och min bästa vän ska hålla en fest i slutet av september och fira att vi båda fyller 30 då vi bara har en dag mellan våra födelsedagar. Så vi har delat upp “arbetet” lite och kollar på olika saker redan nu och bokar osv. Vi har skickat inbjudan till alla vi vill ska komma, det är båda våra familjer och mycket gemensamma vänner. Så vi blir runt 40 pers. 

Imrogon efter jobbet ska vi iväg och kolla på en lada som man kan hyra och se om vi kan ha festen där, vi tänker att det borde vara okej eftersom det fortfarande är september och borde inte vara allt för kallt. Vi kommer såklart vara inne i ladan och den går och stänga och allting och det finns även värme där inne så det blir säkert bra. Vi håller tummarna för det iallafall.

Har ni tips på något ställe som säljer billiga och snygga röda muggar får ni jättegärna kommentera och tipsa. Ni vet sådana muggar man brukar ha i amerikanska filmer som dom ofta spelar beerpong i haha, det är vår plan nämligen. Vi har en hel lista på lekar vi vill göra haha. Typiskt oss.

Champagne, Champagne Bottles, Ice, Champagne Cooler