“friday is my second favorite f-word”

september 13, 2019 0 av Robyn

Planeringen för månadens stora fest fortsätter – och så är det fredag! Dagen är helt enkelt fylld med grymma f-ord. 

Födelsedagsfesten ja, vi är runt 40 pers än så länge men går allt som planerat så finns det fortfarande plats för en eller två till Pink Floyd fans! “another brick in the wall” så att säga. 

Tyvärr så består inte livet av bara Pink Floyd och fest. Vardagen är fylld med jobb också. Vilket jag dock gillar! Kanske inte lika mycket som salige Steve O’Rourke – men ändå! Jag trivs med mitt jobb. När man har ett jobb med mycket ansvar är det lätt att man lätt blir besatt och tänker på jobbet 24/7. Men man måste kunna koppla av, vilket är en anledning till att Pink Floyd är så viktig för mig. Man måste helt enkelt ha balans i livet. Speciellt som på den senaste tiden med den sega förkylningen. 

Men även Floydianer och festprissar som undertecknad kan ibland bli lite väl upptagna med jobbet. Utan att säga för mycket och tråka ut er så är det mycket på gång på jobbet, många planer som behöver fastställas och en del investeringar som behöver göras. Tur att det finns företagslån och jag tror att vi verkligen prickat rätt med vår lösning! Läs mer här!

Men trots allt så är det fredag så därför vill jag tipsa om en whiskey som min bästa vän rekommenderade för ett tag sedan – jättegod!