Tråkiga nyheter.

oktober 23, 2019 0 av Robyn

Tjenare alla godingar där ute!

Jag sitter här en onsdag förmiddag och är ledig, jajjemän, hur skönt tror ni att det är på en skala från 1 till 10? Jag kan säga er att det ligger på en mindre skönt 1a. Det är nämligen så att jag ska åka och hälsa på min sjuka mor som åkt in till sjukhuset i måndags, det är inget livshotande tack och lov men hon har brutit foten efter att ha gått ner i ett djupt hål med foten under en skogspromenad och ramlat. Foten hade liksom skruvat sig så den bröts på flera ställen och det är ju hemskt tråkigt. Självklart tar jag ledigt från jobbet ons-fredag och tänker att jag är hos henne ända tills på söndagen, sedan måste jag ju åka hem då jobbet kallar på måndagen igen med förhoppningsvis får hon komma hem från sjukan redan imorgon.

Jag sitter alltså just nu på tåget till Bollnäss och ska åka raka vägen hem till hennes hundar som saknar sin matte. Jag tänkte att jag på vägen svänger förbi en hundbutik i bollnäss innan jag sätter mig i en kompis bil och åker ut till mammas hus. Hon bor nämligen lite utanför staden, alltså centrum, en bit ut på landet kan man säga. Och vovvarna behöver mat har jag fått veta av lilla mamma när vi nyss pratades vid i telefonen.

Så, så ser planen ut för mig de kommande dagarna. Det ska bli kul att få komma iväg och hälsa på henne och hemstaden, däremot är det ju under tråkiga omständigheter såklart.

Men som vi alltid brukar säga, “det är tur att det inte blev värre”.