Sak eller upplevelse

februari 17, 2020 0 av Robyn

Hej!

Satt och gick igenom mina senaste inlägg och tänkte att jag har pratat mycket om min familj. Det kanske talar om för er att jag är mycket familjekär och att de är väldig viktiga för mig. Dock är det inte bara familjen som är det, då det finns andra människor som också betyder mycket och det är mina vänner, det har jag nog dock hintat om när jag skrivit.

Att jag tar upp minz kärlek för vänner grundar sig på att jag har blivit bjuden på en 30 års kalas och därför sitter jag här och tänker på en 30 års present. Vad kan man ge en vän som har allt och lite till?

Jag tror jag vill ge en upplevelse som present eller ett glas som är märkt med något fint på. Det är så att min vän älskar öl och har en fin vitrinskåp hemma hos sig med en himla massa ölglas, när man kommer hem till min vän ska man alltid välja sitt eget glas ur vitrinskåpet, när man har gjort det så finns det en passande öl i kylen till glasen.

Jag har funderat lite på en att ge i upplevelse något som en ölprovning men jag antar att det där är nog redan så avklarad och har den svaga känslan att jag kommer inte vara den enda som tänker på en sådan present. Glasen däremot kanske jag är lite ensam om och vore inte jag det, så vet jag att glaset skulle tas emot med mycket kärlek, plus att det blir alltid en sak att titta på i vitrinskåpet. Ja ja, jag får klura ut det här, jag har fortfarande bra med tid för att kunna hitta vad som passar bäst och jag kan nog hinta lite till min vän och försiktig fråga vad som skulle passa bäst!

Vi hörs i ett annat inlägg!