Mormor jagar vampyrer

december 18, 2020 0 av Robyn

Hej på er! 

Här har det rullat på bra sedan sist, mamma har äntligen repat sig och mormor har börjat vänja sig vid sitt “nya” boende och fått bättre mediciner så hon inte blir lika virrig. Fast lite virrig har hon alltid varit ändå 😉 Som häromdagen när jag kom hem till henne och det stank vitlök ända ut på innergården. När jag kom in var hon i full färd med att hacka sisådär hundra klyftor vitlök som hon sedan hällde i en gryta med ljummet vatten. Jag frågade henne vad hon höll på med, hon svarade på sitt pillemariska sätt att det var för att förbereda inför vinterns influensaperioder. 

När jag äntligen lyckats sluta skratta åt bilden av mormor som snarare verkade satsa på att jaga bort vampyrer än förkylningar, så visade jag henne hur man kan hitta färdiggjorda vitlökskoncentrat online. Hon blev helt fascinerad av att det finns så brett utbud med hälsosamma produkter och att det bara är att klicka hem dem. Fast hon har ju ingen dator så jag lovade att beställa några flaskor åt henne, kanske skulle även hemtjänsten uppskatta att slippa lukten av vitlök också. Åh, älskade mormor, må du slippa både förkylningar och vampyrer!