Dejt och bokrea

februari 23, 2021 0 av Robyn

Hej kära läsare! 

Vad har ni gjort på sistone? Jag har överraskat mamma idag med en semla, för det är nästan exakt ett år sedan nu som hon var med om en olycka som hon blev rätt skadad i. Men hon har kämpat så hårt och målmedvetet så nu är hon helt friskförklarad av både sin läkare och sjukgymnast. Dessutom har hon precis kunnat återgå till sitt arbete igen på heltid nu, det är min starka mamma det! Så klart att hon förtjänade en semla då. VI tog även en promenad i vårsolen, så härligt med alla fåglar som kvittrar och bygger på sina bon inför vårens nykomlingar. Livet fortsätter även om corona hänger kvar som ett envist spöke över oss alla. 

Jag har nyss fyllt på mitt förråd av riktigt effektivt desinfektionsmedel Covid-19, känns bra att hellera ha för mycket än för litet och hellre använda det för ofta än för sällan. Okej att händerna blir torra av allt desinfekterande men samtidigt så mår min inre hypokondriker bra av att merparten av allmänheten nu sköter handhygienen i det offentliga bättre. Hoppas ju såklart att pandemin ska gå över fortast möjligt, men för min del får folk gärna fortsätta att använda handsprit i tid och otid, haha. 

Egentligen ska man ju inte träffa nya människor i dessa tider, men en kaffe i parken på behörigt avstånd har de ju sagt är okej. Så jag var faktiskt på dejt häromdagen, hihi! Är inte så ofta jag varit på dejter, är lite nervöst får jag erkänna, en kompis säger att jag har dejtingpanik. Kanske har hon rätt då jag är mer nervös för en dejt än för en arbetsintervju, konstigt nog. Tror det hänger ihop med att man inte förväntas vara intim eller särskilt personlig med chefen i jämförelse med en dejt. Samtidigt som man ju vill kunna vara djup och personlig med en dejt – hur ska man annars kunna se vem den andre är _på riktigt_ och kunna bli tillsammans? Jaha, sånt som jag funderar på just nu och väntar på att höra ifrån dejten som jag träffade. 

Jag funderar också på vilka böcker jag ska köpa på årets bokrea. Brukar passa på när bokhandlare säljer 4 för 3 böcker, så härligt att bunkra upp med läsning inför året. Har ni något bra tips på en bok som jag borde införskaffa?

Ta hand om er så hörs vi snart igen.