Pojkvän!

maj 11, 2021 0 av Robyn

Hejsan!

Jag kan glatt meddela att den där dejten som jag berättade om sist ledde till både en och tre dejter till och jag numera har en pojkvän! Vi ses två- tre gånger i veckan, oftast hela helgen och nån dag mitt i veckan och har presenterats för varandras närmsta vänner så det är rätt seriöst det här, hihi, så himla glad och lycklig just nu. Nästa helg ska han få träffa mamma och mormor också, lite nervöst och spännande på samma gång. Hoppas de trivs med varandra, eller i alla fall godkänner varandra haha. I sommar ska vi åka upp till Norrland och träffa hans familj är planerna, jag har träffat dem via skype lite snabbt en gång bara. 

Han jobbar med grävmaskiner så är rätt nördig på sånt och babblar på om gummiblandning, entreprenaddäck och gud vet vad – haha jag hänger inte alltid med. Men kul att han gillar sitt jobb och verkar duktig på det han gör, om man får tro hans kompisar alltså, haha inte så neutralt omdöme kanske. På det sättet är vi rätt olika, men på andra områden är vi desto mer lika. Till exempel gillar vi båda att ta en löprunda i skogen så det har vi gjort emellanåt, oftast på helgerna när det finns mer tid. Vi gillar att laga mat också så det gör vi nästan alltid när vi ses om är hemma hos någon av oss. Sist satsade vi stort och gjorde kalvfilé Oscar, en galen grej från förra sekelskiftet med massor av dyra ingredienser som vit sparris och hummer. Annars äter jag ju mest vegetariskt men inte hittat något liknande gammeldags klassiker-recept, har ni något tips?

Dessutom tycker båda om att läsa så vi har upptäckt varandras bokhyllor och lånar varandras böcker och tipsar om sånt vi tror den andre skulle gilla. Så mysigt att bara sitta uppkurade

 i varsin ände av soffan ibland och sitta djupt försjunkna i varsin bok. Just nu läser jag en av hans böcker som är en klassiker jag tydligen lyckats missa, Du sköna nya värld, dystopiskt men tankeväckande. Nog för att det känns lite apokalyptiskt med pandemin i dessa tider men än är det långt kvar till den riktig apokalypten, haha.

Nu har ju folk börjat bli vaccinerade också, både mamma och mormor har blivit det, vilket är jätteskönt då vi kan ses mer nu och mormor inte blir lika isolerad längre.