Snart åker vi till Norrland!

augusti 25, 2021 0 av Robyn

Hej alla läsare! 

Idag har mina arbetsuppgifter på den persiska restaurangen jag sommarjobbar på varit lite annorlunda, har nämligen hjälpt dem att kontakta ett företag för tullhantering, då de har beställt massa special ingredienser och annat från Iran. Intressant att lära mig lite om sånt, hade jag noll koll på innan måste jag erkänna, haha. 

Nästa vecka har jag fått ledigt från sommarjobbet för då åker killen och jag till hans familj i Norrland, det känns både pirrigt och roligt och nervöst på samma gång! Han säger att det kommer gå hur bra som helst – de tycker ju om honom så då borde de ju tycka om den som han gillar – nämligen mig. Gulligt av honom, men är lite nervös ändå, är första gången jag ska träffa en pojkväns familj. Egentligen kanske det inte är hela världen, jag vet, men samtidigt så känns det som ett symboliskt steg att vi ni är mer seriösa med varandra och då kommer dejtingpaniken som ett brev på posten. Tänk om hans familj inte gillar mig? Då kanske han tröttnar på mig… 

Jaja, man ska inte grubbla för mycket som pappa brukar säga, då blir man bara gråhårig i förväg. Fokuserar på jobbet, nu har jag fått börja lite mer avancerade saker än bara ris, haha. Fick lära mig att göra en supergod gryta med aubergine och paprika häromdagen, tänkte ge mig på att laga den ikväll när två nära vänner kommer på middag till mig. Ser ni – jag har ett socialt liv utanför killen och jobbet 😉 

På lördag förmiddag ska jag hälsa på mormor en sväng, inte träffats på länge så det är på tiden och jag saknar henne. Tror vi ska äta våfflor på ett näraliggande cafe, jag ska ringa dem och boka bord så vi slipper trängas med andra i onödan, är ju en viss risk för smitta ändå trots vaccinerad. Mormor blev väldigt glad för förslaget, hon trivs bra på sitt boende men verkar lite rastlös och vill komma ut bland folk, måste bli himla instängd för henne nu även om hon verkar fått några bekanta bland de andra boende där. När jag ringde henne igår kväll hade hon precis spelat fia med knuff hela eftermiddagen med några andra tanter, hon lät riktigt glad vilket var skönt att höra. 

Nu borde jag sluta skriva för idag och ta itu med tvätten, är mycket som ska packas inför resan till Norrland.